Adobe Design Achievement Awards 2008

Ben De Keyser, Nic Denoo en Thomas Joos, allen laatstejaarsstudenten van de opleiding Multimedia en communicatietechnologie aan de Hogeschool West-Vlaanderen in Kortrijk, zitten in de halve finale van de Adobe Design Achievement Awards. Deze competitie wordt wereldwijd georganiseerd door Adobe, één van de grootste softwareproducenten ter wereld.

De Adobe Design Achievement Awards belonen het werk van getalenteerde en veelbelovende studenten op het gebied van graphic design, fotografie, illustratie, animatie, digitale film en computer arts van topinstituten in het hoger onderwijs.

De groei van interactief design en het belang van de integratie tussen designers en ontwikkelaars worden weerspiegeld door nieuwe categorieën die door Adobe zijn toegevoegd op drie mediagebieden: Interactive Media, Motion Media en Traditional Media.

De jaarlijkse prijsuitreikingen erkennen het talent en innovatief denken van studenten over de hele wereld. Studenten uit meer dan dertig landen zijn uitgenodigd om projecten in te sturen via de website van de Adobe Design Achievement Awards.

0 reacties:

Een reactie posten