PDF-bestanden met Ebook Search

Met Ebook Search kunt u op het wereldwijde web makkelijk en overzichtelijk PDF-bestanden zoeken. Het is uiteraard mogelijk om met de geavanceerde zoekfuncties van Google iedere zoekactie te beperken tot het PDF-formaat. Maar de zoekmachine Ebook Search is van een ander kaliber: Ebook Search levert andere zoekresultaten op en presenteert die veel overzichtelijker. De machine is bovendien razendsnel.
Zoals bij elke nieuwe evolutie op het gebied van zoeksystemen zijn er voor- en tegenstanders. Er zijn mensen die ook vragen hebben bij Ebook Search: zo krijgt u nooit meer dan de eerste 50 resultaten te zien, zonder mogelijkheid verder te bladeren of een indicatie te krijgen hoeveel resultaten er nog meer zijn. Ebook Search zoekt momenteel ook alleen maar op exacte woorden en zinnen, er is geen mogelijkheid om lossere relaties tussen zoektermen aan te geven.
Voor- en nadelen? Die zijn er altijd. Ebook Search is zeker geen vervanging van de geavanceerde zoekfuncties van Google, maar absoluut een interessante, gespecialiseerde zoekmachine.

Meer info op: pdf-search-engine.com

0 reacties:

Een reactie posten