BIBLIOTHEEKWEEK 2008: 16 oktober - Rondleiding en initiatie onlinecatalogus

Rondleiding achter de schermen van de bib

Op 16 oktober kunt u een rondleiding krijgen achter de schermen van de bib. U wordt rondgeleid in de magazijnen, de bureauruimtes, de erfgoedcollecties, de boekverzorging -en verwerking, enz... Een mooie gelegenheid om het reilen en zeilen van een grote openbare bibliotheek eens van dichtbij te bekijken!

Achter de schermen van de bib - Centrale Bibliotheek - 15u

Initiatie onlinecatalogus

De onlinecatalogus biedt u heel wat nieuwe mogelijkheden om te zoeken in de boeken-, kranten-, tijdschriften-, muziek-, game- en filmcollecties van de bibliotheek. Via de functie "Mijn bibliotheek" kunt u ook zelf boeken reserveren, verlengen en uw lijst met uitgeleende materialen bekijken. En dit op een comfortabele manier bij u thuis of via de vele publiekscomputers in de centrale bibliotheek en de Kortrijkse buurtbibliotheken.

Wilt u al deze mogelijkheden gedemonstreerd zien met de nodige uitleg en hulp van onze medewerkers? Kom dan zeker langs voor de Initiatie onlinecatalogus!

Initiatie onlinecatalogus - Centrale Bibliotheek - 16u

De foto's van de vele bibliotheekactiviteiten gedurende de bibliotheekweek vindt u zoals steeds op onze Flickr fotopagina.

0 reacties:

Een reactie posten