Sven Quartier stunt met gratis weggeefactie!

Signeersessie Sven QuartierDe Kortrijkse auteur en filosoof Sven Quartier stunt opnieuw. Niet minder dan 1000 exemplaren van zijn jongste boek Pijnzen tot beelden en stof : een boek om van te genieten en om aan te lijden worden deze week gratis weggegeven op diverse locaties in Kortrijk.

"Als compensatie voor deze geste had ik graag van u dat u tenminste mijn boek leest, of het aan iemand schenkt die er interesse voor vertoont, in plaats van het achteloos in een hoek te werpen. U zou mij ook veel plezier doen als u er met anderen over praat, uw exemplaar eens uitleent, en mijn ideeën in de dagelijkse conversatie inweeft. Een schrijver bestaat enkel door middel van de hersencellen in het brein van zijn lezers.",
aldus Sven Quartier.

'Laconieken' en 'aforisme' zijn filosofische begrippen die de meeste leken de oren doen spitsen. Maar Sven Quartier overstijgt op ’n soms speelse en dan weer vinnige manier de levensbeschouwelijke zwaarheid van het bestaan met een zwierig taalgebruik. Zelfs meer dan één grap kan ervan af.

U kan alsnog een gratis exemplaar bemachtigen op woensdag 29 oktober van 14 tot 18u in Restaurant Nata (Grote Markt, Kortrijk) of op zaterdag 2 november van 13 tot 22 u in Erotheek Libidos (Zwevegemsestraat 28, Kortrijk)

0 reacties:

Een reactie posten