Tentoonstelling "Absurde fabels van Frank Adam"

Van 7 t.e.m. 30 mei loopt de tentoonstelling "De Absurde Fabels van Frank Adam" in de Centrale Bibliotheek van Kortrijk.

Wat hebben een therapeute en een zelfmoordterrorist met elkaar gemeen? Ze stortten allemaal hun hart uit bij een éénoorige ezel. Auteur Frank Adam legde zijn twee oren te luister en pende alle bekentenissen neer in zijn "Confidenties aan een ezelsoor".

In samenwerking met de Provincie West-Vlaanderen brengt de bibliotheek een overzichtstentoonstelling over de driedelige reeks "Confidenties aan een ezelsoor" van auteur Frank Adam. Sprekende citaten uit de verhalen worden samengebracht met de prenten van Klaas Verplancke en vormen zo de basis van wat je in de tentoonstelling “De Absurde Fabels van Frank Adam” te zien krijgt.

De tentoonstelling bevat leuke, inspirerende, erotische, confronterende confidenties van Frank Adam gecombineerd met mooie beelden van Klaas Verplancke.

De schepen van cultuur van Kortrijk, Christine Depuydt opent de tentoonstelling officieel op donderdagavond 7 mei om 20u. Aansluitend is er een gratis muziektheatervoorstelling. Het stuk "Vertelsels uit de kelder van Appetijt", erotische verhalen uit de Decamerone van Giovanni Boccaccio, wordt opgevoerd door Veerle Ernalsteen, Hilde Rogge en Rein De Vos en is een productie van ‘Algehoord’.

Gelieve uw aanwezigheid op de opening vóór 5 mei te bevestigen, telefonisch 056 27 75 00 of e-mail ingrid.dupont@kortrijk.be.

Tentoonstelling "De Absurde Fabels van Frank Adam" - 07.05.09 t.e.m. 30.05.09 - officiële opening 7 mei 20u - Centrale Bibliotheek, Leiestraat 30, Kortrijk - gratis - Meer info: 056 27 75 00, ingrid.dupont@kortrijk.be, www.kortrijk.be/bibliotheek, www.winob.be

Meer info: www.frankadam.be, www.klaas.be, www.winob.be, www.algehoord.be

0 reacties:

Een reactie posten