Nieuw op Wii: Mario Kart Wii


Vanaf vandaag kun je de nieuwste aanwinst in de Nintendo Wii gamebibliotheek van de Kortrijkse bib uitproberen: Mario Kart Wii!

Mario Kart Wii is inmiddels het zesde en recentste deel uit de populaire Mario Kart reeks. Ditmaal maakt het spel gebruik van de nieuwe besturingsmogelijkheden die de Nintendo Wii biedt. Dankzij het Wii wheel, een draadloos stuur die je bewegingen registreert, kun je de karts en de motorfietsen in het spel op een intuïtieve en realistische manier besturen.

Net zoals de voorgangers van Mario Kart Wii, bevat het spel verschillende personages uit de Marioserie en elke racebaan is gewijd aan een van deze spelfiguren. Voor het eerst kunnen spelers naast karts ook motorfietsen kiezen als voertuig en kunnen er tot twaalf spelfiguren deelnemen aan elke race. In totaal bevat Mario Kart Wii 8 verschillende cups en 32 verschillende racebanen, zowel oude als nieuwe. Daarnaast zijn er ook nog 10 verschillende parcoursen waarop de "Battle Mode" zich afspeelt.



Het spel is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar, kan enkel gespeeld worden in de jeugdafdeling en wordt niet uitgeleend. De spelbibliotheek zal in de toekomst nog worden uitgebreid met nieuwe titels.

0 reacties:

Een reactie posten