Nieuw op Wii: Super Smash Bros. Brawl


De Nintendo Wii gamebibliotheek van de Kortrijkse bib blijft uitbreiden met nieuwe titels. Vanaf vandaag kan je de nieuwste aanwinst uitproberen: Super Smash Bros. Brawl!

Super Smash Bros. Brawl is het derde deel in Nintendo's Super Smash Bros. serie.
Het doel van het spel is, via een fikse vechtpartij, je tegenstander van het scherm te laten vliegen en daarvoor zijn alle middelen goed. Net als zijn voorgangers is Brawl anders dan de meeste vechtspellen, wat vooral merkbaar is aan de makkelijke besturing, de humoristische actie en de nadruk op de zogenaamde ring-outs in plaats van knockouts.

Oude bekenden zijn weer van de partij en worden bijgestaan door extra personages uit de Nintendo wereld wat het totaal aantal personages op 35 brengt. Voor het eerst werden ook personnages toegevoegd uit spellen die niet door Nintendo werden uitgegeven van andere uitgevers zoals de beroemde "Sonic the Hedgehog" en "Solid Snake" (Metal Gear). De speelvelden waar de explosieve actie zich afspeelt, werden gebaseerd op bekende spelwerelden uit Nintendo spellen. Ook heb je de mogelijkheid om je eigen speelvelden te creëren en die op te slaan. Je kan het spel met één speler spelen maar het spel is het leukst met meerdere spelers.

In onderstaand filmpje kun je alvast zien wat je te wachten staat:



Het spel is geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar, kan enkel gespeeld
worden in de jeugdafdeling en wordt niet uitgeleend. De gamebibliotheek van de Kortrijkse bib wordt steeds uitgebreid met nieuwe titels.

0 reacties:

Een reactie posten