Boterhammen in de bib: Luk Saffloer

BoterLiteratuur, entertainment, avontuur, politiek, kunst, cultuur. Er is voor elk wat wils. Onze gasten zijn een voor een gedreven vertellers die een uur praten over hun passie en gedrevenheid.

Op maandag 21 september 2009 is Luk Saffloer te gast in de Kortrijkse Openbare Bibliotheek.

Luk Saffloer doet bij velen nog een belletje rinkelen als minzame radiostem, tv-maker en bezield muziekliefhebber. Dat het carrière-gewijs even wat stiller werd, heeft alles te maken met een lang gevecht tegen het Chronische Vermoeidheidssyndroom, kortweg CVS en fibromyalgie. Twee lastige kwalen die zijn leven bepalen. CVS is een veelbesproken, maar slecht gekende ziekte, die heel wat onbegrip en misverstanden veroorzaakt.

Luk Saffloer zorgde voor verhelderende inzichten uit eerste hand in het boek 'Te moe om te sterven'. In 'Genoeg' getuigde hij op een sterke manier over zijn onwrikbaar geloof in het positieve en de hoop na een lastig jaar waarin zijn vader overleed, zijn vrouw voor de tweede keer streed tegen kanker en hijzelf overeind probeerde te blijven onder chronische vermoeidheid.

Boterhammen in de bib: Luk Saffloer - 21.09.2009 - 12u15 - Centrale bibliotheek, Leiestraat 30, Kortrijk - 5 EUR - i.s.m. Vorming Plus - meer info via www.kortrijk.be/bibliotheek en www.vormingplusmiddenzuidwest.be

0 reacties:

Een reactie posten