VIDEO: Andy & the Androids op Tribune '09

Op zondag 20 september 2009, gedurende het openingsweekend van het cultureel seizoen 09-10, gaven Andy & the Androids een literaire performance in de foyer van de Kortrijkse schouwburg. We blikken even terug met onderstaand filmpje:



Andy Fierens is een volwaardig apart geval onder de literaire performers van de Lage Landen. Op onnavolgbare wijze vuurt bij teksten op het publiek af en strijden hilariteit, woede en verontwaardiging in elke regel om voorrang. In een taal die zich beweegt op het ritme van een repeteergeweer legt hij het menselijk onvermogen schaamteloos bloot. Maar geen paniek, want zieleheil word je aangeboden in de vorm van de Heilige Drievuldigheid: Lef, Lol & Lust for Life. Rock 'n Roll, pur sang dus!

Op het podium laat Andy zich omringen door de fine fleur van de Antwerpse muziekscène: contrabassist Filip Vandebril (Laïs, Antwerp Gipsy Ska Orchestra), multi-instrumentalist/zanger Michaël Brijs (The Valerie Solanas) en treat 'n beatswonder DJ Soi (Koala). Samen brengen ze als Andy & the Androids bruisende en broeierige literaire concerten.


Meer info: www.myspace.com/andyandtheandroids

0 reacties:

Een reactie posten