SOS Piet Huysentruyt 3

Driemaal is scheepsrecht! Na het overweldigend succes van de eerste twee SOS Piet-boeken was de komst van een derde boek vanzelfsprekend.

In SOS Piet 3 bewijst de charmante chef nog maar eens met de handige stap-voor-stap techniek dat koken eigenlijk heel eenvoudig kan zijn. Dit keer schotelt Piet zijn lezers ook enkele internationale toppers voor als gazpacho, loempia, bouillabaisse en rösti. Al mogen ook overbekende en overheerlijke Vlaamse schotels als boerenomelet, sint-jakobsschelpen, varkenshaasjes en smoutebollen niet ontbreken!

Piet Huysentruyt is ondertussen een monument geworden in het televisie- en kookboekenlandschap. SOS Piet snelt iedereen te hulp, lost zowat alle culinaire problemen op en geeft op de koop toe nog allerlei handige keukentips mee.

(bron: tekst omslag)


Wat is de Kortrijkse Reeks ?
In 1967 werd gestart met de uitbouw van een “Kortrijkse Reeks”. Een verzameling van gedrukte en audiovisuele materialen die Kortrijk en Kortrijkse auteurs als thema hebben. De Kortrijkse reeks wordt voortdurend aangevuld met nieuw materiaal.

0 reacties:

Een reactie posten