Will Tura wordt 70 jaar: Moa Ven Toh!

© afbeelding via www.radio2.be (http://radio2.be/21topc_tura70.cfm)Vandaag viert Will Tura zijn 70e verjaardag en dat kunnen we niet zomaar laten voorbijgaan. Daarom stelden we een lijst samen met alle cd's, dvd's, lp's en singles die zich in onze uitgebreide muziekcollectie bevinden.

Arthur Blanckaert begon al op heel jonge leeftijd op te treden en in 1962 scoorde hij z'n eerste grote hit met Eenzaam zonder jou, een song die na bijna 40 jaar nog steeds als grootste Vlaamse hit aller tijden wordt beschouwd.
Nu staat Will Tura dit jaar al 53 jaar op de planken. In al die jaren heeft hij een indrukwekkend aantal albums uitgebracht en haalde hij ontelbare keren de hitparade met zijn songs. Ook is er geen enkel muziekgenre dat de Keizer van het Vlaamse Lied nog niet heeft uitgeprobeerd: rock–'n–roll, country, gospel, kleinkunst, chanson, rap, met symfonische begeleiding, enz.
En het moet gezegd zijn: iedereen, ook uit de pop- en rockwereld, kijkt op naar zijn enorm professionalisme én zijn liefde voor muziek...

Deze nieuwe themalijst over Will Tura kan je hier downloaden als pdf. Of je bekijkt die gewoon rechtsreeks via Scribd, onze handige pdf viewer van dienst:

Themalijst_Will Tura 70 Voor bibliotheekmaterialen die (nog) niet in onze collectie aanwezig zijn, kan je altijd een aankoopvoorstel indienen via bibliotheek@kortrijk.be, telefonisch op 056 27 75 00 of via het online formulier. Als het werk daarna wordt aangekocht, brengen we je daarvan persoonlijk op de hoogte.

afbeelding: www.radio2.be)

0 reacties:

Een reactie posten