Zap Mama op Openingsweekend CK*

Al meer dan vijftien jaar maakt Zap Mama de brug tussen het mystieke Afrikaanse continent en de complexe Westerse wereld. Zangeres Marie Daulne, dochter van een Belgische vader en een Congolese moeder, onderscheidt zichzelf sinds die tijd als een briljant songwriter en muzikant. Zeven platen heeft ze met Zap Mama reeds op haar conto.

Op het gloednieuwe ReCreation groepeert Marie Daulne een resem aan uitzonderlijk straffe muzikanten waaronder Bilal, G. Love en acteur Vincent Cassel (La Haine, Oceans Twelve). Dat ze voor de productie ervan opnames doet in vier verschillende landen onderstreept haar ambitie om uit te pakken met een hoogstaande en kwalitatieve zevende.

Zap Mama staat voor een meeslepende mix van wereldmuziek, soul, pop en jazz maar er is ook plaats voor Braziliaanse invloeden, acid jazz en Philly Soul. Doe daar nog de Afrikaanse ritmes, percussie en licht elektronische invloeden bij en je krijgt een bruisende en kleurrijke cocktail die live staat als een huis. Kwaliteit verzekerd!


Zaterdag 11 september om 20u15 in de Kortrijkse Schouwburg - Prijs € 25 (€ 25,00 / 21,00 / 18,00) - info & tickets: UiT in Kortrijk, 056 23 98 55 - www.cultuurcentrumkortrijk.be

0 reacties:

Een reactie posten