Audioparcours "Waar men de Heer nog kan loven": duizend gratis downloads

Met je eigen MP3 speler of smartphone onderduiken in een wereld van mirakels en wonderlijke geschiedenissen: het kan tegenwoordig in Kortrijk, dank zij een ludiek en boeiend luisterspel.

Als een wat excentrieke broeder een jonge presentatrice op sleeptouw neemt voor een wandeling langs plekken van devotie, mysterie en verwondering, dan levert dat boeiende radiojournalistiek op.

Als zo'n opname ons toelaat om vijftig jaar na datum dezelfde plekken te herontdekken, dan kunnen we niet anders dan geïntrigeerd, geamuseerd en met groeiende verbazing blijven luisteren.

"Waar men de Heer nog kan loven" is een bijzonder originele manier om het geestrijk verleden van Kortrijk te verkennen. Eugene Delabie kruipt in de huid van Broeder Aloysius, terwijl Lutgard Simoens haar reputatie van Engel van Vlaanderen eens te meer eer aandoet.

Het luisterparcours is en productie van de Erfgoedcel Kortrijk en de dienst Toerisme, in samenwerking met Storynations. Deze laatste biedt, nadat je je gratis registreert, duizend gratis downloads aan voor de snelle surfers, via deze link: www.storynations.com/content/download/id/20035 (zip bestand, 75mb).

(via: www.kortrijk.be/ongelooflijk)
Meer info: www.kortrijk.be/ongelooflijk

0 reacties:

Een reactie posten