Nieuw in de Kortrijkse Reeks : SOS Piet Huysentruyt 4

SOS Piet van Piet Huysentruyt is sinds jaar en dag een weergaloos succes, zowel op tv als in het kookboekenlandschap. Piet snelt iedereen ter hulp, lost alle culinaire problemen op en geeft op de koop toe nog allerlei handige keukentips mee.

Zelfs na drie bestsellers, SOS Piet 1, 2 en 3, blijft Vlaanderens populairste tv-chef de lekkerste recepten maar uit zijn mouw schudden. Ook in SOS Piet 4 houdt Piet zich aan hetzelfde principe: koken is eenvoudig en leuk als je het doet met de handige stap-voor-stap techniek. In deze editie vind je overheerlijke klassiekers als slasoep, asperges op z'n Vlaams, paling in room, kop archiduc en tarte tatin. Daarnaast worden ook iets exotischere gerechten uitgelegd als sushi, tortilla, vitello tonnato en moambe.

En wat hebben we vandaag geleerd?!Wat is de Kortrijkse Reeks?
In 1967 werd gestart met de uitbouw van een “Kortrijkse Reeks”, een verzameling gedrukte en audiovisuele materialen die Kortrijk en Kortrijkse auteurs als thema hebben. Deze Kortrijkse Reeks wordt voortdurend aangevuld met nieuw materiaal en kan altijd geraadpleegd worden in de leeszaal van de Centrale Bibliotheek.

(bron tekst: omslag)

0 reacties:

Een reactie posten