Themalijst : Italiaanse Film


Voor de vijfde maal organiseert Kunstencentrum BUDA de
week van de Italiaanse film
. Gedurende acht dagen wordt de Budascoop opnieuw een kleine Italiaanse enclave. Iedere dag worden er 1 of 2 Italiaanse films getoond, maar omwille van de vijfde jaargang vinden er tal van nevenactiviteiten plaats: op zaterdag 23 oktober geeft Prof. Maria Bonaria Urban een lezing over Sardinië in het Italiaanse filmlandschap en in de nieuwe Budabar wordt er speciale aandacht aan muziek uit Italië besteed....

Niet minder dan 117 titels zijn in deze lijst van Beeld & Geluid verzameld, van klassiekers van Visconti, Fellini, De Sica en Pasolini tot meer recente toppers als ‘La vita e bella’ of ‘Profumo di donna’.
Daarenboven werd de hele Italiaanse filmcinema gescreend en werden nog eens 55 titels besteld die tegen het einde van het jaar beschikbaar zullen zijn.

Themalijst Italiaanse Films

Een volledig overzicht van alle themalijsten van de Kortrijkse bib vind je op onze website: http://www.kortrijk.be/bibliotheek/kijktips.

Voor bibliotheekmaterialen die (nog) niet in onze collectie aanwezig zijn, kan je altijd een aankoopvoorstel indienen via bibliotheek@kortrijk.be, telefonisch op 056 27 75 00 of via het online formulier. Als het werk daarna wordt aangekocht, brengen we je daarvan persoonlijk op de hoogte.

0 reacties:

Een reactie posten