Kortrijkse bib wint Prijs van de Vakjury op Vlaamse Bib Web Awards 2010!

Op maandagavond 13 december werden, in aanwezigheid van Vlaams minister van Cultuur Joke Schauvliege, de Vlaamse Bib Web Awards 2010 uitgereikt door de Bibliotheekschool van Gent. Deze prijzen bekronen verdienstelijke websites en - toepassingen die uitgaan van de Vlaamse bibliotheek-, documentatie- en informatiesector.

De Kortrijkse bib werd bekroond met de "Prijs van de Vakjury 2010" voor de nominatie in de categorie "Bibliotheekblogs". Aan de prijs was ook een teambuildingbon ter waarde van €250 verbonden.

Enkele uitspraken van de vakjury:
“de blog die het meeste web 2.0. uitstraalt”, “de blog met belevingselementen en leuke extra’s verrijkt”, “supertoffe blog, en algemeen over dit initiatief: Nederland mag hier een voorbeeld aan nemen!”.

We gingen ook naar huis met twee zilveren awards, in de categorie "Bibliotheekblogs" en "Multimedia" (Youtube videopagina). Een uitgebreid verslag en een overzicht van alle categorieën en winnaars vind je op de blog van de Vlaamse Bib Web Awards.

Het blogteam bedankt de Gentse Bibliotheekschool, de docenten en de studenten voor dit toffe initiatief. We zijn supertrevreden met al deze prijzen! Een grote proficiat aan alle winnaars en genomineerden!

4 opmerkingen:

  1. Kortrijk rules the Bib Web Awards! Dikke proficiat uit Kalmthout.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hip hip hoera 3 x proficiat aan het Kortrijkse blogteam

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De vorige versie van jullie blog was al een inspiratiebron en het is er alleen maar beter op geworden ! Proficiat !

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Een dikke proficiat vanuit Maaseik. Jullie blijven voor ons een belangrijke inspiratiebron!

    BeantwoordenVerwijderen