Vandaag: Boterhammen in de Bib met Wilfried Van Craen

BoterLiteratuur, entertainment, avontuur, politiek, kunst, cultuur. Er is voor elk wat wils. Onze gasten zijn een voor een gedreven vertellers die een uur praten over hun passie en gedrevenheid.
Vandaag is Wilfried Van Craen te gast in de Kortrijkse bibliotheek.

Op Valentijnsdag hebben we het over de liefde, maar dan wel over de liefde die alle realiteitszin mist. Wat als liefde een obsessie wordt, of een ziekte en als ze soms ronduit gevaarlijk wordt?

Psycholoog Wilfried Van Craen vertelt over de pathologische vormen van liefde of de liefde als ziekelijke waan. Deze erotomane, obsessionele of verslaafde minnaars hebben een onvoorstelbaar talent voor passie, maar met een meer dan schadelijk kantje. Voor zichzelf en voor hun 'slachtoffer'.
Over stalkers die hun 'gijzelaar' nooit meer loslaten en junkies of love die alles, ook zichzelf, opgeven voor hun geliefde.

Boterhammen in de bib: Wilfried Van Craen - Gek van liefde, als liefde een obsessie wordtVandaag om 12u15 - Centrale bibliotheek, Leiestraat 30, Kortrijk - 6 EUR (aan de deur) - i.s.m. Vorming Plus - meer info via www.kortrijk.be/bibliotheek en www.vormingplusmzw.be

0 reacties:

Een reactie posten