Themalijst "Geheimen" - Jeugdboekenweek 2011



De Jeugdboekenweek is het grootste kinderboekenfestival van Vlaanderen. Veertien dagen lang zetten scholen, bibliotheken, boekhandels en culturele centra de mooiste boeken in de kijker. Elk jaar krijgt de jeugdboekenweek een ander thema. Dit jaar is gekozen voor "Geheimen".

Voor meer info kun je in de bibliotheek een brochure meenemen met leestips per leeftijdscategorie. Of je surft eens naar de website van de jeugdboekenweek en klikt eens op "thema" en "boekentips".

De medewerkers van de jeugdafdeling stelden ter gelegenheid van de Jeugdboekenweek 2011 een themalijst van leuke jeugdboeken samen. Deze kun je alvast hier (pdf, 900kb) downloaden of hieronder bekijken via Scribd, onze handige pdf viewer van dienst:

Themalijst 'Geheimen' Jeugdboekenweek 2011

Een volledig overzicht van alle themalijsten van de Kortrijkse bib vind je op onze website: www.kortrijk.be/bibliotheek/leestips.

Voor bibliotheekmaterialen die (nog) niet in onze collectie aanwezig zijn, kan je altijd een aankoopvoorstel indienen via bibliotheek@kortrijk.be, telefonisch op 056 27 75 00 of via het online formulier. Als het werk daarna wordt aangekocht, brengen we je daarvan persoonlijk op de hoogte.

Meer info: www.kortrijk.be/bibliotheek/leestips, www.jeugdboekenweek.be

0 reacties:

Een reactie posten