3e editie Felix Poetry Festival


Met de 3e editie van het Felix Poetry Festival brengt de stad Antwerpen ook dit jaar weer het beste uit de wereld van de poëzie. Zegevierende nationale en internationale dichters geven twee dagen lang het beste van zichzelf in het FelixPakhuis. De dichters brengen poëzie zowel in woord, muziek als beeld.

Dichter Maarten Inghels fungeert opnieuw als programmator, dit jaar in samenwerking met Mourad Bekkour, de man achter Nuff Said. Alexandra Crouwers verzorgt het bijzondere artwork voor het festival.

Het programma brengt opnieuw veelbelovende namen uit de wereld van woord en muziek. Voor een overzicht van het programma en tickets surf je naar hier. Op de Facebookpagina van het festival kun je het werk ontdekken van de dichters die zullen deelnemen.

Ter gelegenheid van het Felix Poetry Festival wordt, van 22 april 2011 t.e.m. 22 mei 2011, ook een poëziewedstrijd georganiseerd. Waag je, net zoals David van Reybrouck, aan facebookpoëzie en laat je gedicht achter op de Facebookpagina van het Felix Poetry Festival. Meer informatie over het wedstrijdreglement en de te winnen prijzen vind je hier.

Felix Poetry Festival 2011 - 15.06.11 t.e.m. 16.06.11 - FelixPakhuis, Godefriduskaai 30, 2000 Antwerpen - Tickets: € 5 / avond, Donderdag 16 juni gratis vanaf 23 uur - Info & tickets: www.felixpahuis.nu, www.infocultuur.be of 338 95 85 of aan de balie bij Info Cultuur (Grote Markt 13, 2000 Antwerpen)

0 reacties:

Een reactie posten