Bibliotheek houdt boekenverkoop op Sinksenfeesten

Tijdens de Kortrijkse Sinksenfeesten op zondag 12 juni 2011 kan je voor de ingang van de centrale bibliotheek, in de Leiestraat, romans, reisgidsen, cd’s, lp’s, pc-games, strips, tijdschriften, kinder- en jeugdboeken op de kop tikken aan interessante prijzen. Het gaat om dubbels en materialen die niet langer thuishoren in de collectie. Hét moment om te snuisteren, vakantielectuur in te slaan of een klassieker te kopen.

De opbrengst van de Sinksenverkoop wil de bibliotheek investeren in een groener Kortrijk en op die manier haar ecologische voetafdruk verkleinen. Voor elk boek een boom is uiteraard niet haalbaar. Wel zal komende jaren in de onmiddellijke omgeving van alle Kortrijkse openbare bibliotheken een boom aangeplant worden. Wie weet kan je op een zomerse dag genieten van het lezen van een leuk boek onder een "Boekenboom".

Boekenverkoop - zondag 12 juni 2011 - 7u tot 17u - Openbare Bibliotheek Kortrijk - Leiestraat 30 - 8500 Kortrijk - Meer info: 056 27 75 00, www.kortrijk.be, bibliotheek@kortrijk.be

Meer info: www.kortrijk.be/sinksen

0 reacties:

Een reactie posten