Speelotheek verkoopt tweedehands speelgoed



Ben je ouder, begeleider of therapeut? Ben je al lang op zoek naar een plaats waar je regelmatig nieuw spel-, herinnerings- en activeringsmateriaal kunt ontlenen? Dan ben je bij Speelotheek De Speelvogel aan het juiste adres. De Speelvogel biedt speciaal aangepast speelgoed aan. Het speelgoed bevordert de ontwikkeling en zorgt voor heel wat speelplezier. Deskundige vrijwilligers adviseren en begeleiden je bij het kiezen van aangepast spelmateriaal.

Geïnspireerd door het succes van de Sinksenverkoop start de Speelotheek met de openbare verkoop van tweedehands speelgoed. Het gaat voornamelijk om stukken speelgoed die niet zo vaak meer worden ontleend en bijgevolg noodgedwongen moeten verdwijnen uit de collectie. Om frequente bezoekers van de bibliotheek de eerste kans te geven om uit dergelijk kwaliteitsvol speelgoed aan te kopen, gaat de verkoop wekelijks door tijdens de openingsuren van de speelotheek namelijk op woensdag van 14u30 tot 18u en op zaterdag van 10u tot 12u30. De speelotheek vind je pal naast de jeugdafdeling, verdieping – 1 van de Kortrijkse bib.

De opbrengst van deze verkoop wordt vanzelfsprekend integraal gebruikt voor de aankoop van gloednieuw speelgoed.

Meer info: Openbare Bibliotheek Kortrijk, Leiestraat 30, Kortrijk - www.kortrijk.be/bibliotheek - bibliotheek@kortrijk.be - 056 27 75 00

0 reacties:

Een reactie posten