Focus op Armand Coeck


De Kortrijkse gitarist/componist Armand Coeck viert dit jaar zijn zeventigste verjaardag. De muziekwereld is dan reeds 50 jaar aan gitaarcomposties van hem rijker. Reden genoeg dus voor de Antwerpse gitarist Jan Depreter, tevens winnaar van oa heel wat internationale concours, om op zaterdag 1 oktober een concert en cd-voorstelling ter ere van deze Kortrijkse muzikale trots te spelen in het Muziekcentrum Track.

Focus Op … In deze reeks presenteren we telkens één Kortrijkse groep, componist of muzikant in detail. Afwisselend concentreren we ons op de meer klassieke muziek en op de meer populaire muziek. Onze uiteindelijke bedoeling is om, na verloop van tijd, de hele Kortrijkse muziekwereld in kaart te brengen.

Deze themalijst kan je hier (2.7Mb). Of je bekijkt die gewoon rechtstreeks via Scribd, onze handige pdf viewer van dienst. Cd's en lp's met werk van "Armand Coeck" vind je ook in de online catalogus van de Kortrijkse bib.

Focus Op Armand Coeck

Voor bibliotheekmaterialen die (nog) niet in onze collectie aanwezig zijn, kun je altijd een aankoopvoorstel indienen. Dit kun je via bibliotheek@kortrijk.be, telefonisch op 056 27 75 00 of via het online formulier. Als het werk daarna wordt aangekocht, brengen we je daarvan persoonlijk op de hoogte.

0 reacties:

Een reactie posten