Tentoonstelling "Dief in groot tenue": Pjeroo Roobjee

Het Kortrijkse Broelmuseum verwelkomt Pjeroo Roobjee (°1945) naar aanleiding van zijn deelname aan Het Penhuis, een literaire ontmoeting met Carlos Alleene op 9 oktober 2011. Roobjee is een van die zeldzame totaaltalenten. Hij is tegelijk schrijver, schilder, tekenaar, graficus, vertaler, theatermaker, causeur, entertainer en zanger.

"Dief in groot tenue" presenteert een kleine, maar fijne kennismaking op zijn uitgebreid beeldend oeuvre en focust op de intense relatie tussen woord en beeld. De opening van deze intieme tentoonstelling volgt op de literaire ontmoeting in Het Penhuis en vindt plaats op 9 oktober om 12u in het Broelmuseum.

Tentoonstelling "Dief in groot tenue": Pjeroo Roobjee" - opening op 9 oktober 2011 - 9 oktober t.e.m. 18 december 2011 - Broelmuseum, Broelkaai 6, Kortrijk - Meer info: 056 27 77 80 of broelmuseum@kortrijk.be

Meer info: www.roobjee.be, www.broelmuseum.be

2 opmerkingen:

  1. In bovenstaande tekst lijkt het of we kunnen kiezen maar er is geen keuze. Er is maar 1 juiste schrijfwijze: Pjeroo Roobjee, twee o's in de naam Roobjee.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Inderdaad en bij deze ook aangepast! Dank u!

    BeantwoordenVerwijderen