CJP en weg ermee!

Je bent tussen de 16 en 26 jaar en woont in Kortrijk? Eind september kreeg je een brief in de bus, waarmee de Stad Kortrijk jou een gratis CJP-lidmaatschap aanbood ter waarde van 12 euro.

Wat houdt zo’n CJP-lidmaatschap in?
  • Je persoonlijke CJP-kaart geeft je recht op honderden reducties op evenementen, concerten, theater, dans, film en sport in Kortrijk en de rest van België.
  • De kaart is tevens een European Youth Card, waarmee je ook kortingen krijgt in meer dan 40 landen, van openbaar vervoer tot campings.
  • Je ontvangt 2 exclusieve CJP Kortrijk magazines (één in september en één in februari), die je een inkijk geven in het reilen en zeilen binnen het Kortrijkse vrijetijdsleven.
  • Je kan deelnemen aan exclusieve wedstrijden via de CJP-website, het hele jaar door. Zo maak je wekelijks kans op concerttickets, dvd’s, games, boeken en meer fraais.
  • Je blijft up to date via www.cjp.be/kortrijk en de tweewekelijkse nieuwsbrief CJP-Kortrijk.

Je bent al lid? Fijn, maak dan gebruik van je kaart in de Bib, het Cultuurcentrum, De Kreun, het Broelmuseum, Theater Antigone, BUDA kunstencentrum, Jeugdontmoetingscentrum, Festival van Vlaanderen, Humorologie, Erfgoedhuis, Passerelle, Unie der Zorgelozen e.a.

Je bent nog geen lid? Claim dan je lidmaatschap via www.cjp.be/kortrijk en registreer je met je persoonlijke activatiecode, te vinden op de brief van september. Ben je de code kwijt? Geen nood, bel naar CJP (02 203 02 00) of mail naar info@cjp.be. CJP bezorgt jou opnieuw een activatiecode.

0 reacties:

Een reactie posten