Finale provinciaal gametornooi in Kortrijk


Op 10 december 2011 ging het allereerste provinciaal gametornooi door in het dakcafé van het Kortrijkse stadhuis. De winnaars van de gametornooien die doorgingen in de bibliotheken van Kuurne, Tielt, Wielsbeke, Oostende, Meulebeke, Houthulst, Damme, Veurne, Ingelmunster, Lendelede, Kortrijk, Oostrozebeke en Kortemark namen het tegen elkaar op tijdens een spannende finale!

De drie winnaars van het provinciaal gametornooi werden Jonas Botte (Veurne, winnaar), Ilias Ellouzati (Kortrijk, 2e plaats) en Elias Botte (Veurne, 3e plaats). Zij gingen naar huis met respectievelijk een Xbox360 Kinect Special Edition en 5 games, een Xbox360 Kinect Special Edition en een Xbox360 4GB edition.

Het provinciaal gametornooi was de eindejaarsactiviteit van de 2de editie van het project "Start to Game in de bib" van het West-Vlaams Informatienetwerk van Openbare Bibliotheken (WINOB). Via een unieke rondreizende gameroom en een compacte game flightcase, kon groot en klein, jong en ouder binnen de bibliotheekmuren kennismaken met het uitgebreide aanbod van consoles, videogames en accessoires. Op 1 december 2010 ging Start to Game level 2 van start. In twaalf West-Vlaamse bibliotheken kon je zo gedurende twee maanden kosteloos gamen.

Begin volgend jaar vind je de game flightcase terug in de bibliotheken van Heuvelland, Ieper, Langemark-Poelkapelle, Mesen, Poperinge, Vleteren en Zonnebeke.

Meer info: Start to Game

1 opmerking:

  1. Bestaat er ook geen filmpje van ? Ik zag dat er verschillende mensen filmden.

    Groetjes

    Jonas

    BeantwoordenVerwijderen