Speelkompas voorjaar 2012

Halfweg januari krijgen Kortrijkse kinderen de gloednieuwe "Speelkompas" in handen. Speelkompas is de brochure waarin alle ééndagsactviteiten staan gebundeld die de Stad Kortrijk, dus ook de Kortrijkse bib, organiseert. De ééndagsactiviteiten zijn activiteiten die maximaal één dag duren, zoals éénmalige workshops of voorstellingen, speelpleinwerkingen of Grabbelpasactiviteiten. Ook de Pretmobiel die op locatie speelpleinwerking organiseert kan je vinden in Speelkompas.

Speelkompas zit vanaf nu in een nieuw kleedje. De handige en overzichtelijke brochure brengt je nog beter en vlugger naar de juiste informatie. Wil je er online kennis mee maken? Surf dan naar deze webpagina.
  • Inschrijven voor de leuke activiteiten van Grabbelpas in de krokus- en/of paasvakantie van 2012 kan vanaf maandag 16 januari ook via het online inschrijfformulier voor Grabbelpasactiviteiten: klik hier.
  • Inschrijven voor de plezante kleuterworkshops in de deelgemeenten kan eveneens vanaf maandag 16 januari ook via het online inschrijfformulier voor de kleuterworkshops: klik hier.
Voor het andere aanbod uit Speelkompas vind je de inschrijvingsprocedures in de brochure zelf.

De brochure kun je ook hier downloaden (pdf, 2.4mb) of hieronder online bekijken:


Meer info: www.kortrijk.be/vrije-tijd/jeugd/activiteiten/-12-jarigen/vitos-speelkompas

0 reacties:

Een reactie posten