Bib tipt: Week van het ontwerpen 2012


Kortrijk bruist dit weekend en dat zul je vast en zeker merken. Vandaag start namelijk de 8ste editie van de "Week van het Ontwerpen". Hiermee pakt Kortrijk opnieuw sterk uit als designstad: opleidingen in creatief-technische vakken, sectororganisaties, stagebedrijven en vele ontwerpers en aanstormend talent fungeren als draaischijf tussen bedrijven, ontwerpers en het publiek dat kan genieten van vele originele creaties in een zeer breed gamma van wat "ontwerpen" zoal kan betekenen.

Op www.weekvanhetontwerpen.be vind je het boeiende programma waarin iedereen, van de gewone bezoeker tot de professional, zijn gading zal vinden. Een boeiende mix van lezingen en netwerkmomenten brengt ontwerponderwijs en industrie samen op één locatie.Innovatieve bedrijven tonen er hun producten, samen met industrieel ontwerpers.

Buitenlandse gasten, topdesigners, gerenommeerde architecten en beleidsmakers geven lezingen en debatteren over innovatie en ontwerp en daarmee over onze toekomst. Ook virtueel design, marketing en communicatie komen aan bod. De award-uitreikingen, workshops, party time en bedrijfsavonden in een sfeervolle lounge maken het geheel tot een must voor alle designadepten, ontwerpers, ontwerpstudenten én het grote publiek.

0 reacties:

Een reactie posten