25 uren van het boek: lees en vermenigvuldig u!

Tijdens de 25 uren van het boek slaat iedereen aan het lezen en daar kan jij voor zorgen. Kies online je favoriete (kinder)boek of strip en deel het met de wereld. Inspireer je familie, vrienden, kennissen en collega's met de kracht van jouw verhaal.

Kies je favoriete boek en vertel de wereld waarom. 400 winnaars krijgen 25 exemplaren van hun favoriete boek om uit te delen in zijn of haar omgeving. De langste dag van het jaar is het hoogtepunt. Op 27 oktober, als de zomer winter wordt en een etmaal 25 uren telt, krijgen de 400 winnaars 25 exemplaren van hun favoriete boek in één van de 16 deelnemende boekhandels.

Lezen is een feest. De 25 avonturen van het boek is dat ook! Er is die dag in elke deelnemende boekhandel een spannende activiteit te beleven: van verkleedpartij tot spelletjesavond, van quiz tot dansles. Een lijst van alle deelnemende boekhandels vind je hier, er is er vast één bij je in de buurt!

Inspiratietocht
Eenmaal alle boeken uitgedeeld, starten de winnende exemplaren aan hun inspiratietocht. Wie een boek met een uniek nummer in handen krijgt, kan de code kwijt op www.25urenvanhetboek.be. Uitgelezen? Deel je boek en laat je verhaal verder reizen. Zet de avonturen van je boek op Facebook of Twitter en laat iedereen mee genieten.

Het boek dat het meest van eigenaar verandert, mag zich opmaken voor spetterende verrassing. Op 23 april, op de Internationale Dag van het Boek, weten we welk boek zich de meest populaire en welke winnaar zich de meest inspirerende van allen mag noemen!

www.25urenvanhetboek.be

0 reacties:

Een reactie posten