Bib blog Kortrijk in het nieuw!

Je merkte het wellicht bij het bezoeken van deze blog: we zitten in het nieuw!

Na drie jaar intensief bloggen was het hoog tijd om onze oude bloglayout opnieuw achter ons te laten en gebruik te maken van zowel de nieuwe mogelijkheden die Google's "Blogger" platform ons biedt als de nieuwe trends in het bloglandschap. We hopen dat de nieuwe indeling van de berichten, de "carroussel" en de vernieuwde widgets deze blog heel wat overzichtelijker maken. De Kortrijkse bib blog is nu ook volledig gekoppeld aan diverse sociale netwerken zoals Facebook, Twitter en Google Plus. Lees je een leuk of interessant blogbericht? Laat dan zeker niet na om dit te sharen/liken/tweeten!

De Kortrijkse bib startte zo'n vijf jaar geleden, als één van de eerste bibliotheken in Vlaanderen, met haar weblog. Het allereerste bericht, gepubliceerd op 15 augustus 2007, was een fotoreeks over de gedichtenactie van de bib op de eerste editie van Kortrijk Congé. Wat toen begon met een paar honderd bezoekers per maand groeide op vijf jaar tijd tot ruim tienduizend maandelijkse bezoekers en dit aantal blijft stijgen. Inmiddels publiceerde de blogredactie bijna 2500 blogberichten over bibactiviteiten, bibtips, thema- en aanwinstenlijsten, literatuur, muziek, film, technologie, games, enz…

Heb je feedback, suggesties en verbeteringen voor de Kortrijkse bib blog? Laat het ons weten via een reactie of via bibliotheek@kortrijk.be!

0 reacties:

Een reactie posten