Stem op de Golden Joystick Awards 2012


Elk jaar worden de Golden Joystick Awards voor de beste games van het jaar uitgereikt. Dit jaar is inmiddels de 30ste editie en deze wordt georganiseerd door mediagroep Future. Het aantal genomineerde games is dit jaar het grootste tot nu toe met meer dan 150 titels en 16 verschillende categorieën. Van toppers als Uncharted 3, Grand Theft Auto V en Modern Warfare 3 tot indiegames als Journey, Fez en Angry Birds, ze wachten allemaal op jouw stem.

De Golden Joystick Awards werden voor het eerst in 1982 uitgereikt. In 2009 werd het evenement door Guiness World Records uitgeroepen tot 's werelds populairste videospelprijs. De Golden Joystick Awards zijn meteen ook de enigste, jaarlijkse prijzen waarbij de gamers via hun stem zelf mogen uitmaken naar welke games de prijzen gaan. In 2010 brachten zo'n 1.54 miljoen mensen hun stem uit op hun favoriete games.

Via de website van de Golden Joystick Awards kun je, t.e.m. 22 oktober,  je stem uitbrengen op de genomineerde games. Op 26 oktober worden alle winnaars bekendgemaakt. De prijsuitreikingen zal je ook live kunnen bekijken via Youtube!

Op het Youtube kanaal van de Golden Joystick Awards kun je alvast de trailers van alle genomineerde spellen bekijken om je keuze te vergemakkelijken. Als smaakmaker kun je in het onderstaande filmpje alvast de games in de categorie "Best downloadable game" bekijken:0 reacties:

Een reactie posten