Kortrijkse bib genomineerd voor Bib Web Awards 2012

Op 10 december 2012 reikt de bibliotheekschool van Gent voor de tweede keer de Bib Web Awards uit. Dit zijn prijzen voor websites en toepassingen die uitgaan van de Vlaamse bibliotheek-, documentatie- en informatiesector. In 2010 won deze blog de Prijs van de Vakjury en twee zilveren awards, in de categorie "Bibliotheekblogs" en "Multimedia".

De Kortrijkse bib werd voor deze tweede editie met haar blog genomineerd in de categorie "E-talage: beste etalage op het web" en met "Bib TV" genomineerd in de categorie "Let's go viral: beste online promo".

Ook onze collega's van het Kortrijkse stadsarchief werden met hun blog genomineerd in de categorie "The specials: beste sociale media door archieven, documentatiecentra, erfgoed- en museumbibliotheken".

De cursisten van het graduaat BDI-kunde selecteerden voor 11 categorieën telkens 10 genomineerden. Een combinatie van publieksstemmen (50%) en vakjury (25% + 25% cursisten) zal het eindresultaat bepalen. Stemmen kan tot en met zondag 18 november 2012 op www.zoomerang.com/Survey/WEB22GS4C5Y98E!

Het Kortrijkse bibteam feliciteert alvast alle genomineerden en wenst iedereen veel succes!
Meer info: bibwa2012.blogspot.comwww.twitter.com/bibwa2012www.facebook.com/bibwa2012

0 reacties:

Een reactie posten