Kundjet beter miskien?


Heb je een kritische pen, kan je schitterende foto’s maken, goede cartoons tekenen of heb je een ander talent dat staat te springen om ontdekt te worden? Dan ben jij de man of vrouw die we zoeken om het redactieteam van het gloednieuwe jongerenmagazine "SUB" te versterken.

Team jeugd, Quindo, de Openbare Bibliotheek en de cultuurhuizen in Kortrijk slaan de handen in elkaar om dit jongerenmagazine voor en door jullie uit de grond te stampen. Wij zijn op zoek naar enthousiaste jongeren die zich creatief bezig houden, zin hebben hun mening te uiten of op de hoogte willen blijven over al wat te doen is in Kortrijk.

Zo ontdek je hoe het er backstage aan toe gaat tijdens optredens, kom je met je artikels en foto’s op internet en in de krant of krijg je de kans te presenteren op de jongerenradio Quindo! Kundjet beter? 

Heb je zin om mee te werken als redacteur, fotograaf, cartoonist of vormgever? Stuur dan als de bliksem een mail naar kundjetbeter@kortrijk.be. Binnenkort komen we voor de eerste keer samen in het JOC van Kortrijk. Hopelijk mogen we jou en je vrienden in ons team verwelkomen!

Meer info: www.kundjetbeter.be

0 reacties:

Een reactie posten