Wij Varkenland: artgame 'Journey'In kader van het grootschalige Vlaamse project Wij Varkenland organiseert de Kortrijkse de bib ook een aantal leuke activiteiten en projecten. Naast de expo's "Luidop dromen" en "Lang lang geleden" kun je in de Budafabriek ook een multimediale installatie zien rond de artgame "Journey".

Kun je op zoek gaan naar je eigen identiteit in een virtuele wereld? De Amerikaanse Indiedeveloper Thatgamecompany ontwikkelde de eigenzinnige artgame "Journey". Daarin word je een mysterieuze figuur in een woestijn, op weg naar een berg in de verte. Ondertussen ontmoet je andere spelers. Spreken is onmogelijk, communiceren kan enkel via lichaamstaal en vreemde geluiden...

De soundscape en de prachtige graphics zorgen voor een fantastische totaalbeleving. Het artgame kun je doorlopend spelen op grote schermen in de Budafabriek, mét een blik achter het proces van de makers aan de hand van artwork en videoreportages.

Journey is ook éénmalig "extra large" te zien, op zaterdag 10 november 2012 van 16u tot 17u45, in de vernieuwde filmzaal 5 in Budascoop. Niet te missen!

Installatie artgame "Journey" - 09.11.12 t.e.m. 11.11.12 - Budafabriek, Kapucijnenstraat 10, Kortrijk - doorlopend en gratis - "Extra large" voorstelling op 10.11.12, van 16u tot 17u45 in filmzaal 5 van Budascoop - Meer info: www.wijvarkenland.be of 056 22 10 01

0 reacties:

Een reactie posten