Winnaars droomwedstrijd 2012!

De Kortrijkse bib organiseerde de afgelopen Bibliotheekweek 2012 rond het thema "Dromen". Hieraan waren allerlei wedstrijden verbonden. Wie een prijs gewonnen heeft, ontvangt eerstdaags een brief met daarin alle belangrijke informatie.

Ballonnenactie

Iedereen kon zijn droom op een postkaart van de bib schrijven. Die konden ze aan een ballon hangen of in de bibliotheek zelf achterlaten. De kaartjes aan de ballonnen kwamen uiteindelijk voor het grootste deel bij onze buren in Nederland terecht.

Het kaartje van Luca van Laere werd in Tinallinge gevonden, 356 kilometer van Kortrijk en werd teruggestuurd door Paul Datema. Het kaartje van Josephine Delaey reisde 203 kilometer en werd vanuit Weesp naar Kortrijk gestuurd door Nienke Harte. Het kaartje van Luca Vanesche landde 172 kilometer van Kortrijk in Bodegraven.

Daarnaast trok een onschuldige hand drie kaartjes uit de verzameling kaartjes die in de bibliotheek bleven. De winnaars hiervan zijn Lieve Melis, Kenneth Deleu en Sarah Witdouck.

Facebookactie

Er liep ook een actie via Facebook. Wie de mooiste droomfoto uploadde, maakte kans op een prijs.
Niko Gevaert, Marie-Lien Valcke en Stefanie Degrendel winnen in deze categorie.

Postkaartactie

In de buurtbibliotheken verzamelden we postkaarten. Daar konden de bibbezoekers hun dromen op
noteren. Elke buurtbib koos één winnaar. Dit zijn Caroline Maelfait, Robbe Dekimpe, Marie LavaertJozefien Ponseele, Katelijne Van Drogenbroeck, Barbara Buysschaert, Anna-Sophie Maes en Aisha Saththar. Er is ook een overkoepelende winnaar: Stefanie Vynckier.

Luca van Laere zou zijn adres zo snel mogelijk moeten bezorgen aan bibliotheek@kortrijk.be!

Meer info: www.kortrijk.be/bibliotheek, 056 27 75 00

0 reacties:

Een reactie posten