Toast Literair - zondag 20 januari 2013


Op zondag 20 januari gaat de derde editie door van "Toast Literair", een taal- en leesfeest georganiserd door het Davidfonds met meer dan 170 literaire activiteiten in Vlaanderen en Brussel.

Niets zo gezellig als een lekker uitgebreid ontbijt op zondagochtend. En niets zo boeiend als wegdromen in een boek tijdens het weekend. Toast Literair is een bijzondere zondagmorgen die bij de eerste editie in 2011 8.000 deelnemers bijeenbracht en in 2012 meer dan 10.000.

Op zo'n 170 plekken in Vlaanderen en Brussel kunnen jong en oud terecht voor een uitdagende, grappige, ontroerende, speelse ... literaire activiteit. Ontmoet Kristien Hemmerechts, Brigitte Raskin, Christophe Vekeman, Geert van Istendael, Kathleen Vereecken, Mark Eyskens, Kurt Defrancq, Do Van Ranst, Karin Jacobs, An Olaerts, Leo Pleysier, Elvis Peeters, Vitalski en vele anderen. Waar Toast Literair bij jou in de buurt plaatsvindt, lees je in de programmabrochure die je hier kunt downloaden.

Ook Radio 1 doet mee met Toast Literair. Op zondag 20 januari van 11 tot 13 uur is Friedl' Lesage met haar programma Touché te gast in Theater 't ARSENAAL in Mechelen. Met auteur en stand-upcomedian Joost Vandecasteele zal Friedl' het hebben over leven en werk, schoonheid en troost, dromen die zijn uitgekomen en wensen die zijn blijven liggen. Kortom, over alles wat een mens kan raken.

Meer info: www.davidsfonds.be

0 reacties:

Een reactie posten