Bib tipt: Liever Overdag 2013-2014

Het project ‘Op de koffie met...' bestaat nu sinds 1988 al vijfentwintig jaar. Het werd gaandeweg een merknaam voor en fijn, herkenbaar én vernieuwend podiumaanbod voor mensen met vrije tijd overdag. Kwaliteit en variatie stonden voorop, er was theater, muziek, dans en humor. En er was aandacht voor sfeer en betaalbaarheid: vandaar de voorstelling inclusief koffie & taart aan een scherpe prijs. Het initiatief breidde zich uit van het stadscentrum naar de Ontmoetingscentra in de deelgemeenten. De OuderenAdviesRaad sprong bij met een extra reductie voor leden van Kortrijkse ouderenverenigingen.

Anno 2013. Het aantal senioren in onze stad wordt echter alsmaar groter. Hun goesting in cultuur evenzeer. Naast de Schouwburg en Ontmoetingscentra zijn ook andere organisaties actief overdag. Vandaar de nieuwe naam, ‘Liever Overdag': een bundeling van het professionele dagaanbod aan podium, beeld, literatuur en culturele vorming. Met een koffie, een aperitiefje of een kom soep.

De brochure 'Liever Overdag' kan je nu al digitaal bekijken en vanaf 18 juni is ook de papieren versie beschikbaar, o.a. in de centrale bibliotheek en de tien buurtbibliotheken.


www.kortrijk.be

0 reacties:

Een reactie posten