Bib Tipt: Vernissage Prozerijen, deel 2


Na hun succesvolle eerste editie van Prozerijen zetten Gwendoline Remmerie en Annelies Fraeyman een tweede vernissage op poten. En ook dit keer zijn hun proza-schilderijen een belichaming van beeld en spraak.

Vanaf vandaag tot en met 15 september zijn de gloednieuwe prozerijen te bezichtigen in het Viva Sara Kaffée. Daarna gaan ze opnieuw op tournee en willen ze hun werken 'actief op pad sturen'. Ook de Kortrijkse bib zal in het voorjaar van 2014 met plezier een aantal prozerijen tentoonstellen.

Annelies Fraeyman uit Sint-Lodewijk-Deerlijk is beeldend kunstenares en werkt als art director bij Lannoo Graphics. Daarvoor maakte ze als illustratrice de tekeningen voor o.a. Het kleine boek biddenMenslief, ik hou van je: vitamine voor het hart (Phil Bosmans) en Hé, doe je mee? (Hilde Van Haute).
De Kortrijkse Gwendoline Remmerie stelt tijdens de opening haar twee nieuwste boeken voor: Stilte ontmaskert en Woorden van zijn (verschijnt eind augustus). Ze schreef eerder al De fluisterboom en Schrijven voor het vuur, allebei terug te vinden in onze collectie.

www.prozerijen.be | www.facebook.com/Prozerijen

0 reacties:

Een reactie posten