In de kijker: themastanden augustus (2)

Aan de slag!

Na de zomervakantie gaan tal van afgestudeerden, werkzoekenden, ... massaal op zoek naar een toffe job. Bij de ene lukt het solliciteren echter al makkelijker dan bij de andere. Via de vele informatieboeken, flyers en handige tips die je terugvindt op onze themastand hopen we jullie zoektocht dan ook iets makkelijker te maken. Veel succes!

Van boek naar doek

In deze themastand staan de verfilmde boeken centraal. Maar ... wat is er nu beter: het boek of de film? We horen graag jullie mening hierover en daarom organiseerden we een tweede zomerfilmactie i.s.m. Budascoop. Vul nog tot eind augustus het deelnameformulier in, geef het af aan de onthaalbalie in de centrale bibliotheek en maak kans op een boeken- of dvdpakket.
Bovendien stopten we bij sommige dvd's een paar leuke verrassingen die het absoluut de moeite waard maken om de film nog eens opnieuw te bekijken. Wie zoekt die vindt!

Op vakantie naar ... Cuba

Geen exotische bestemmingen gepland deze zomer? Geniet dan gewoon van een heerlijke thuisvakantie in eigen stad en laat je inspireren (en transpireren) door de zwoele tonen van Cubaanse salsa, leer een mondje Spaans, geniet van een Cuba Libre ... Niks moet en alles mag!
Raadpleeg ook eens onze themalijst "Cuba ... meer dan rum, salsa en sigaren" !

Kinder- en Jeugdjury

Via deze themastand kan je kennismaken met de KJV en het ruime aanbod aan jeugdboeken die we de voorbije jaren al lazen. Inschrijven voor het nieuwe leesjaar kan je trouwens nog steeds doen, nog tot half september. Ben jij jonger dan zestien jaar, verslind je stapels leesvoer en ben je dol op het discussiëren over boeken? Dan ben jij zeker en vast de geknipte persoon om deel te nemen aan de KJV!

Zomeractie 'Vlieg in de bib'

Op deze themastand vind je alle opdrachten en aanwijzingen terug die je nodig hebt voor de gratis speurtocht van 'Vlieg'. Wie vindt er de schatkist van Vlieg met daarin een kakelende verrassing en andere leuke prijzen?

themastanden in de bib

0 reacties:

Een reactie posten