Bib tipt: campagne 'Telefoon, tv, internet: durf vergelijken'


Hoor jij bij die helft van de Belgen die een abonnement heeft dat niet aangepast is aan jouw werkelijke telecommunicatiebehoeften? Wist je dat je zelfs voor een prepaid gsm-kaart goedkopere aanbiedingen vindt? Waarom zou jij dus de stap niet durven zetten?

"Telefoon, TV, internet: durf te vergelijken!" De stad Kortrijk sluit zich aan bij de federale campagne die je wil helpen om het telecomabonnement te kiezen dat best bij jou past.

Tijd voor actie

Ben je handig met computer en internet, dan kan je zelf via www.bestetarief.be jouw noden bepalen en de -in jouw geval- beste aanbieder eruit kiezen.

Wil je graag begeleiding bij de keuze? Dan helpen de medewerkers van de stad en van de federale overheid je graag op weg.

Tijdens de tweedaagse campagne op maandag 25 en woensdag 27 november kan je terecht in het stadhuis van Kortrijk om jouw gebruiksprofiel te bepalen. Aan de hand van de recente gebruiksfacturen kan exact berekend worden met wel type abonnement jij het best (en goedkoopst) af bent.
Maak je afspraak

Om ellenlange wachtrijen te vermijden wordt er op afspraak gewerkt. Reserveer je plekje telefonisch: 056 27 84 33 of via de balie "Wonen" in het stadhuis.

Meer info: www.kortrijk.be, 056 27 84 33

0 reacties:

Een reactie posten