Bib tipt: 'Muzikantendag'

Morgen organiseert Poppunt van 12 tot 19 uur de elfde editie van "Muzikantendag". Maar anders dan de voorbije tien edities! Anders? Op het podium van de AB-concertzaal geen master classes meer , maar sessies, lezingen en cases. Muzikantendag wil daarmee evolueren van lesgever naar inspirator, en de bezoeker naar huis sturen met een hoofd vol ideeën, kennis en goesting. Codewoord is dan ook 'inspiratie'.

Verwacht je aan wijsheden over het creëren van een signature sound, de opbouw en release van een album, on the road verhalen, expansies van bands en de zoektocht naar een muzikale identiteit. Maar ook de muziek zelf mag niet ontbreken, nationale artiesten als Mintzkov en Mauro Pawlowski (van dEUS) en internationale artiesten als Gabriel Rios zijn ter plaatse!

Afspraak op 23 november waar iedereen die van muziek houdt, of muziek maakt van harte welkom is! Tickets kosten € 11 in voorverkoop en € 15 aan de kassa. Ze zijn online te bestellen tot zaterdag 23 november 11u op de AB-website en te koop in de ticketshop van de AB (Steenstraat 25, 1000 Brussel - tel: 02 548 24 24).

Meer informatie over de programmatie vind je hier.

0 reacties:

Een reactie posten