In de kijker: expo 'future libraries' in de bib


In de exporuimte van de centrale bibliotheek kan je de tentoonsteling 'Future Libraries' komen bekijken. De expo bestaat uit 51 europese concepten, gebundeld door LOCUS en Bibnet.

Naast de gepresenteerde postkaarten kun je ook de mogelijkheid benutten om zelf een idee in te dienen. Voor kinderen kan dit ook in de vorm van een tekening.

Op die manier willen we als bibliotheek zo veel mogelijk doen om onze bezoekers tegemoet te komen. Dit gebeurt in het kader van “Bib 2020”, een overgangs- en groeitraject.


Vind je dat de bib te weinig anderstalige boeken ter beschikking heeft? Of heeft de bibliotheek te weinig publiekscomputers? Heb je misschien een fantastisch idee om de bibliotheek een ander uiterlijk te geven? Of loop je al jaren met een geweldige activiteit in gedachten die je nergens kwijt kon?
Aarzel niet! En reageer in onderstaande reactieruimte van dit bericht of vul het voorziene invulformulier bij de expo in.

Alvast veel creatief plezier!

Expo 'Future Libraries' | Centrale Bibliotheek Kortrijk | vanaf 17 december tot eind januari | te bezoeken tijdens de openingsuren van de bib | gratis

2 opmerkingen:

 1. Goedendag, Indien mogelijk bestel ik gaarne een exemplaar van de gepresenteerde postkaarten. Met dank en vriendelijke groet,
  Hans Krol, Joh. Verhulstlaan 26, 2102 XT HEEMSTEDE, Nederland
  jlpmkrol@tiscali.nl
  www.ilibrariana.wordpress.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beste,

  De postkaarten van deze expo worden digitaal gepresenteerd. De papieren versies van "Future Libraries" werden in september 2013 verdeeld op de jaarlijkse "Info aan Zee" beurs in Oostende. U neemt best contact op met Locus of Bibnet voor meer informatie: info@locusnet.be of info@bibnet.be.

  BeantwoordenVerwijderen