Vernieuwingen bib website

Je hebt het misschien al opgemerkt, de website van de Kortrijkse bib werd onlangs grondig aangepast qua inhoud en indeling. De vernieuwingen en veranderingen op het gebied van dienstverlening, bibliotheekmaterialen en het educatief aanbod vind je vanaf nu ook op een eenvoudige en overzichtelijke manier terug op de website.

De navigatiebalk van de website werd uitgebreid met twee nieuwe rubrieken, nl. "Collectie" en "Educatie". Bij "Collectie" vind je een overzicht van alle bibliotheekmaterialen in de collecties van de bibliotheek. Romans, tijdschriften, games, muziek, film, informatie, enz... Onder elk bibliotheekmateriaal vind je ook handige thema- of aanwinstenlijsten en/of zoekopdrachten. Ga alvast op ontdekking door onze collecties, je vindt er vast enkele verassingen!

De bibliotheek biedt je niet alleen uitgebreide collecties aan, ze biedt je ook een ruim aanbod activiteiten en educatieve ondersteuning. Onder de nieuwe rubriek "Educatie" vind je een overzicht van dit groeiend aanbod.

Meer info: www.kortrijk.be/bibliotheek/collectie, www.kortrijk.be/bibliotheek/educatie

0 reacties:

Een reactie posten