'Bekdichtzitstil': over ADHD en andere labels

"Toen ik jong was bestond ADHD nog niet". Met dit citaat is meteen de toon gezet voor de voorstelling "Bekdichtzitstil", een ode aan het wild spelende kind van Regisseur Raven Ruëll. Maar is het zo eenvoudig als dit citaat beweert? Creëren we een probleem als we kinderen een ADHD of ander label geven of zorgt het label ervoor dat een kind de omkadering krijgt dat het nodig heeft.

Prof. Stijn Vanheule, klinisch psycholoog verbonden aan de UGent, verkent op dinsdag 11 maart 2014 met ons het landschap van ADHD, licht toe wat we wetenschappelijk weten en vooral nog niet weten over ADHD en andere labels. Daarna gaan we in gesprek met mensen die dagdagelijks in aanraking komen met ADHD, binnen hun beroepscontext of privé, met regisseur Raven Ruëll en met u. Een avond waarop je bijna niet kunt stil blijven zitten…

Wie naar de lezing komt kan de voorstelling bekijken aan € 7 (i.p.v. € 11). Voor speeldata kijk opwww.antigone.be.

Een samenwerking van: Theater Antigone, Vorming Plus en Bibliotheek Kortrijk

Lezing en debat 'Bekdichtzitstil': over ADHD en andere labels - dinsdag 11.03.14 - 19u30 - 21u30 - €5 - Theater Antigone, Overleiestraat 47, Kortrijk - Info en tickets: 056 26 06 00 ofwww.vormingplusmzw.be/bekdichtzitstil-over-adhd-en-andere-labels (inschrijven op voorhand)

0 reacties:

Een reactie posten