Indiegames in de bib - augustus: Beatblasters 3 en Pineapple Smash Crew


In de centrale bib van Kortrijk vind je op de benedenverdieping de 'Gameroom'. Hier kun je niet alleen gratis ruim 200 videogames op Xbox360, Playstation 3 en Wii ontlenen maar je kan er ook games spelen op de twee grote tv-schermen en de twee game-pc's.

Behalve de reguliere titels kun je ook maandelijks twee indie (onafhankelijk uitgegeven) games ontdekken op de game-pc's in de gameroom. Voor augustus zijn dit Beatblasters III en Pineapple Smash Crew. Bij de game-pc's vind je telkens een korte uitleg en een handleiding over de game. Uitleg en trailers van beide games vind je hieronder:

Beatblasters III

Beatblasters III is een alles-in-één platform, puzzel en ritme game. Speel met Joey of Gina en versla de tirannieke slager die muziek verbiedt in Accapella City. Met hun muzikale krachten help je de inwoners van het land en begin je aan een avontuur om terug te keren naar de stad.

Beatblasters III werd ontwikkeld door de Canadese studio Chainawesome Games en in 2014 gepubliceerd op PC (Windows, Linux) en Mac.


Pineapple Smash Crew

In Pineapple Smash Crew speel je met een groepje huurlingen die al schietend en ontploffend hun weg banen doorheen een enorm ruimteschip, op zoek naar de coördinaten van hun moederschip. Het doel van het spel is hordes robots en aliens op te blazen en zoveel mogelijk bonussen en materiaal te verzamelen. Je krijgt ook nog extra missies met een gevaarlijke boss. Elke keer dat je het spel opstart, veranderen zowel de layout van elk ruimteschip als de inhoud van de missies. Opgepast: je huurlingen worden sterker maar ook de ruimteschepen worden groter en je vijanden gevaarlijker!

Pineapple Smash Crew werd ontwikkeld door de Britse game ontwikkelaar Rich Edwards en in 2012 gepubliceerd op PC (Windows).


beatblastersiii.com, www.richmakegame.com

0 reacties:

Een reactie posten