Indiegames in de bib - december: Little Racers Street en Space Tank


In de centrale bib van Kortrijk vind je op de benedenverdieping de 'Gameroom'. Hier kun je niet alleen gratis ruim 200 videogames op Playstation 4, Xbox One Xbox360, Playstation 3, Wii u en Wii ontlenen maar je kan er ook games spelen op de twee grote tv-schermen en de twee game-pc's.

Behalve de reguliere titels kun je ook maandelijks twee indie (onafhankelijk uitgegeven) games ontdekken op de game-pc's in de gameroom. Voor december zijn dit Little Racers Street en Space Tank. Bij de game-pc's vind je telkens een korte uitleg en een handleiding over de game. Uitleg en trailers van beide games vind je hieronder:

Little Racers Street


Race met meer dan 30 supersnelle auto's in een 3D stad met steeds veranderende
weersomstandigheden. In de carrièremodus neem je deel aan uitdagende races waarna je je auto steeds verbetert en je geld verdient om nieuwe auto’s te kopen. Achtervolg de hoogst gerangschikte racers en wordt de beste van de wereld!

Little Racers Street is een indie racegame van de Spaanse ontwikkelaars Milkstone Studios. De game werd in 2014 uitgebracht op PC (Windows, Steam, Linux) en Mac OSX.

Space Tank
In Space Tank bestuur je een tank op een groot ruimtestation en vernietig je alle vijandige tanks die op je pad komen. Na elk level dat je succesvol uitspeelt, krijg je toegang tot krachtigere wapens en nieuwe uitrustingen.

Space Tank werd ontwikkeld door het Russische Just Good Games en uitgegeven door Cubic Pie Games. De games werd in 2014 uitgebracht op PC (Windows en Steam).

0 reacties:

Een reactie posten