Themalijst 'Mooov, films met zicht op de wereld'(fragment uit '20.000 days on earth', binnenkort in onze collectie)

Liefhebbers van de betere film kunnen ook deze maand hun hartje ophalen in de bib. Van 4 tot 17 mei kan je op de benedenverdieping van de centrale bib kennis maken met Mooov (een fusie van Cinema Novo en Open Doek Festival), een Vlaams filmlabel dat jaarlijks filmfestivals organiseert in alle provincies. Films met zicht op de wereld worden er in de kijker gezet.
Op dit moment draait het Mooov festival al op volle toeren. Het volledige programma kan je online raadplegen of je haalt een uitgebreide brochure op aan de balie van je (buurt)bib.

We zouden ook geen bib zijn, mochten we geen uitgebreide lijst hebben klaargestoomd met het beste wat Mooov de laatste jaren bracht. Je kan die hieronder bekijken via Scribd of hier downloaden.


Voor bibliotheekmaterialen die (nog) niet in onze collectie aanwezig zijn, kan je altijd een aankoopvoorstel indienen via bibliotheek@kortrijk.be, telefonisch op 056 27 75 00 of via het online formulier. Als het werk daarna wordt aangekocht, brengen we je daarvan persoonlijk op de hoogte.

0 reacties:

Een reactie posten