Bib Tipt: Sinxenslam, West-Vlaamse voorronde van het Belgisch Kampioenschap Poetry Slam


Met gloednieuw letterzetter Bart Jaques aan het roer wordt Kortrijk klaargestoomd voor de enige echte West-Vlaamse voorronde van het Belgisch Kampioenschap Poetry Slam.
Dit is de ultieme combinatie van woord, voordracht en competitie die zowel door een professionele jury als het publiek beoordeeld wordt. Sonnetten, haiku’s of raps, iedere stijl is welkom, zolang je maar geen instrumenten, kostuums of andere rekwisieten gebruikt.

De eindwinnaar van de West-Vlaamse voorronde gaat in september naar de finale van het Belgisch Kampioenschap in Brussel én krijgt een halve dag studiotijd aangeboden door Quindo. De runner-up kan troost vinden in een jaarabonnement op het literaire tijdschrift Kluger Hans.

De voorronde gaat door op Sinksenmaandag vanaf 16 uur aan de Diksmuidekaai. Alle deelnemers kunnen vooraf deelnemen aan een workshop die vanaf 15 uur zal doorgaan op dezelfde locatie.
Tip: lees zeker en vast goed het reglement vooraleer in te schrijven. En wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt!


maandag 25 mei 2015 | 16 u. | Diksmuidekaai (schip Recta) | inschrijven kan via letterzetterkortrijk@gmail.com - plaatsen beperkt | praktische info via de officiële facebookpagina of bij Quindo | i.s.m. Creatief Schrijven, Quindo, Stemschot, Kluger Hans, Artype vzw

0 reacties:

Een reactie posten