INDIEGAME van de maand mei: Tower of Guns


In onze centrale bib vind je op de benedenverdieping de gameroom. Hier ontleen je niet alleen gratis ruim 250 videogames voor Playstation 4, Xbox One, Xbox360, Playstation 3, Wii u en Wii maar speel je samen met je vrienden de nieuwste games ter plaatse op de twee grote tv-schermen en de twee gamecomputers.
Naast een variërend aanbod aan reguliere titels ontdek je er ook maandelijks nieuwe indiegames (onafhankelijk uitgegeven games) , telkens voorzien van een korte uitleg en een handleiding.

De indiegame van deze maand is Tower of Guns.

De first-person-shooter (fps) Tower of Guns speelt zich af in een enorme, futuristische toren. Als speler kom je steeds opnieuw in willekeurige omgevingen terecht terwijl je je hoger en hoger verplaatst in de toren. Elke omgeving bestaat uit een aantal arena’s en een eindbaasgevecht die je als speler moet doorlopen om hogerop in de toren te geraken.
Begin je een spel, dan mag je één geweer en één perk of voordeel uitkiezen voor je de toren ingaat. Pas op, de toren is gevuld met allerhande robots en geschut die het op jou gemunt hebben. Wanneer je een vijand kapotschiet, pik dan zeker de blauwe chips op waarmee je je geweer upgrade. In de toren vind je ook verschillende power-ups en nieuwe geweren die je kan unlocken!

Tower of Guns is een indiegame die door Joe Mirabello (Terrible Posture Games) werd ontwikkeld. De game werd in 2014 uitgebracht op PC en Playstation 4.


www.kortrijk.be/bibliotheek/collectie/games | www.towerofguns.com

0 reacties:

Een reactie posten