Slotfeest Kinder- en Jeugdjury Kortrijk: foto's en verslag


Na een jaar vol leesplezier hield de Kortrijkse Kinder- en jeugdjury vorige vrijdag (8 mei 2015) haar eigen slotfeest in onze bib. Op het goedgevulde feestprogramma stonden onder meer een quiz waarbij naar de kennis over de boeken gepolst werd, een fotowedstrijd om de meest origineelste groepsfoto van de avond te maken, en een speeddate. Na deze leuke activiteiten kon iedereen genieten van lekkere frietjes uit de frietmobiel en een verfrissend drankje.

Om het slotfeest af te sluiten vielen heel wat mensen in de prijzen, denk maar aan de prijs voor de leukste foto’s en de beste quizgroep. De begeleiders die gedurende het hele jaar het beste van zichzelf gaven, werden natuurlijk ook in de bloemetjes gezet.

Maar het belangrijkste zouden we nog vergeten te melden: de zes winnaars die in Vlaanderen met de KJV-prijzen gingen lopen, kan je hier terugvinden.
Maar deze titels werden door de Kortrijkse KJV-juryleden als hun absolute favoriet beschouwd:
Het slotfeest betekende het einde van een boeiend en aangenaam KJV-jaar. Hopelijk zien we iedereen volgend jaar terug voor een even fijn nieuw jaar


www.kortrijk.be/bibliotheek/kjv | www.kjv.be

0 reacties:

Een reactie posten