BIB TIPT | Zuiddag 2015: twee enthousiaste jongeren kunnen bij ons aan de slag!


Op donderdag 22 oktober 2015 vindt voor de negende keer ZuidDag plaats. Die (school)dag zullen duizenden jongeren uit Vlaanderen en Brussel één dagje werken in een organisatie, bedrijf of bij een particulier.
Niet zo heel bijzonder zou je denken, maar er is meer: hun loon van die dag staan ze integraal af aan een jongerenproject in Nicaragua!

Om al die enthousiaste jongeren voor één dag een job aan te bieden zijn er natuurlijk heel wat jobplaatsen nodig. Dus dragen ook wij ons steentje steentje bij en zijn we op zoek naar twee deskundige bibliotheekmedewerkers voor één dag!
Let wel: ten laatste op vrijdag 9 oktober worden beide jobs aan iemand toegekend. Er snel bij zijn, is dus de boodschap!

Als deskundige van de Kortrijkse bib omvat je job twee gedeeltes. Allereerst word je betrokken in de klantenwerking van de bibliotheek: het helpen van bezoekers bij het correct gebruiken van de uitleentoestellen, het begeleiden van mensen in het werken met de catalogus en het terugplaatsen van binnengebrachte materialen. Je draait ook even mee met de collectievorming van de bibliotheek. Tenslotte draai je als educatief medewerker mee in de organisatie: je woont vergaderingen bij, denkt mee over de educatieve werking en begeleidt indien mogelijk een bibactiviteit. 

www.zuiddag.be jobbank.zuiddag.be | meer info via bibliotheek@kortrijk.be of 056 27 75 00

0 reacties:

Een reactie posten